♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Friday, December 4, 2009

Iman & Aisyah

Rasanya Mama belum penah letak entry pasal sepupu iman kan. Haa..ni nak citer laa ni. Kejadian ni berlaku masa Hari Raya Aidiladha. Dalam perjalanan nak balik kampung Tok Nek di Jelai. Biasa laa..Mama memang suka merakamkan aksi dan gelagat anak Mama ni.

Walaupun Mama terpaksa tertungging terbalik nak mengambik gambar anak Mama dan Aisyah yang tengah sedap menjerang bontot di atas riba Tok Mama, tapi Mama tetap seronot. Siap interframe lagi tu yang tak tahan tu. Huhu...


.: Iman dan Aisyah di ribaan Tok Mama :.

.: Mama yang sibuk nak interframe gak :....: berbunga rasa hati melihat anakanda membesar di depan mata :...
Yang Ini Pun Best0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥