♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Tuesday, August 14, 2012

Breastfeeding Journey With Bunyamin Part 34 ~ EBM Ke 800

ebm ke 800
07.08.2012

Alhamdulillah..
syukur ke hadrat Allah..
walau dalam krisis kemeruduman susu
masih diberi rezeki olehNya.

Pada 7.8.2012
ebm Mama secara rasminya mencecah pack yang ke-800.

Pada masa entri ini ditulis
sudah melebihi angka 800.

Walau ada sedikit kegusaran
sebab berlaku lambakan stok
jenuh cari anak susuan
sebab kalau boleh nak yang kenal2

Susah rupanya mencari anak susuan
anak buah sendiri jauh2 pula.

Lalu terpaksa la gigih habiskan stok Februari
terpaksa bekalkan Bunyamin
dengan frozen ebm semuanya
tak campur dengan yang fresh dah macam sebelum ni
sebab nak bagi stok berjalan dengan cepat.

Sekarang ni tengah guna stok pertengahan Februari
dah nak cuti raya merangkap cuti sekolah pula
lambat jugak la nak habisnya.

Takpe la
rezeki Allah beri
Insya-Allah cukup buat Bunyamin
walau krisis melanda
disebabkan emosi dan tuntutan kerjaya.

Moga2 Allah tak tarik balik rezekiNya
disebabkan asyik membazir susu
sebab Bunyamin minum dah tak banyak
sehari bekalkan 4/5 botol
pasti berlebih 1/2 botol.

Apa2 pun Mama akan tetap terus mengepam
hingga misi 2 tahun genap itu dalam genggam..

Ya Allah permudahkanlah..

Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥