♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, December 14, 2009

Perkahwinan Achik Ihsan & Achik Asmak

- 12 & 13 Disember 2009 -

Achik Ihsan iman akhirnya jadik suami orang. Pernikahan dan kenduri sebelah pengantin perempuan berlangsung pada 12 Disember dan majlis menyambut menantu diadakan pada 13 Disember.

Sederhana tetapi tetap meriah dengan kehadiran sanak saudara dan sahabat taulan serta jiran tetangga. Kenduri mengejut tetapi tetap meriah.

Mama pun tak ketinggalan snap shot2 menarik untuk dimasukkan ke dalam blog ni sebagai kenang-kenangan.

~SELAMAT PENGANTIN BARU IHSAN & ASMAK ~


.: Iman bersama Achik Ihsan & Achik Asmak nya :.


.: Mama, Ayah & Iman posing dengan pengantin :.


.: Keluarga besar sebelah Ayah Iman :.


.: Pengantin bersama Mbah Yut Iman :.


Yang Ini Pun Best0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥