♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Wednesday, April 14, 2010

Contest Seiras Wajah Musim Kedua

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ




Mama join contest ni pulak
yang dianjurkan oleh ummiabbiqis
kalau nak join
boleh belek syarat-syaratnya
klik kat entri ni ye...

Mama teruja sangat nak join contest ni
sebab ramai sangat yang cakap
muka Iman fotostat muka Ayah la...
print muka Ayah la...

Walaupun dalam hati Mama berdetik
"ye ke..?"
tapi Mama pertaruhkan jugak gambar ni
untuk penilaian Kak Yan ye..
dan juga penilaian ibu-ibu semua

Silalah tinggalkan komen anda
betul ke muka anakandaku ini
fotostat dan print muka Ayahnya?

Nama Bapa : Mohd Khairul Amin bin Ahmad Razali
Nama Panggilan : Ayah
Nama Anak : Ahmad Iman Bukhari bin Mohd Khairul Amin
Nama Panggilan : Iman
Tarikh Lahir : 04 Jun 2009
Umur : 10 bulan

Persamaan fizikal Iman & Ayah :
1) mata bulat
2) bulu mata panjang
3) dagu tirus
4) bulu kening terbentuk
5) kaki terutamanya bahagian tumit
6) jari runcing
7) rambut lurus dan halus

Persamaan sikap Iman & Ayah :
1) tidur mata tak tutup habis
2) hobinya adalah senyum
3) senyum sambil angkat hidung
4) lone ranger / berdikari

kesimpulannya...
boleh dikatakan semuanya ikut Ayah...

Yang Ini Pun Best



3 comments:

MaMa aHMaD said... [Reply to comment]

assalamu'alaikum mama iman. salam kenal =)

mmm...muka iman n ayah mmg mcm photostat ye...cuma kaler je lain kot =)

mamaiman said... [Reply to comment]

w'salam mama ahmad..

salam kenal..

a'a..muka iman mmg fotostat ayah..

hehe..

Yan said... [Reply to comment]

tahniah dpt top 5 - april

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥