♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Wednesday, June 16, 2010

Sweet Teddy Award


Kenapa bear selalunya cute?
soalan pembuka bicara..hehe..
ni award daripada adik sweet teddy aka natasha ye...
thanks deq...

ada tugasan perlu dilaksanakan

Homework

ok, tugas bg sesiapa yg telah menerima award ni ialah :

1.tulis sebuah entry pasal award ni kat blog korang. nak tulis apa? sila baca yg selanjutnya.

~ done ~

2.ceritakan bagaimana usaha korang utk mencomelkan blog korang. contoh macam korang mengubah suai blog sampai tak tido malam ke, etc. juga sertakan sekali 2 website yg korang slalu pegi utk membantu korang mengedit blog. sila jgn kedekut ilmu, ya. kita mesti saling berkongsi. :)

usaha mencomelkan blog ini
adalah dengan rajin blogwalking
terjumpa blog comel @ gadget comel
tambahkan la kecomelan blog Mama
erm..sebenarnya Mama suka visit banyak blog
bukan setakat 2 blog aje
jadinya Mama tak dapat nak berikan link nyer
sebab terrrrlalu banyak
tengok sana sikit
tengok sini sikit
termasuklah blog si empunya award...

3.tuliskan 5 perkataan yg menggambarkan diri korang.
contoh: pandai, pemalas, pelukis, pembersih, peramah.

penyayang
cantik
baik
pemurah
kreatif

4.tag kawan2 korang yg korang rasa patut menerima award ini.

semua rakan blogger Mama
baru dan lama...

Friends Forever!


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥