♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Friday, July 2, 2010

Finally...

Salam pagi Jumaat...

finally...
akhirnya...

iman berjalan juga
alhamdulillah...

sebenarnya sekarang Mama memang selalu
train iman jalan
Mama bagi iman berdiri
dan lepaskan tangan iman

tapiiman gayat agaknya
dia tak melangkah pun
iman ala2 nak jatuh pastu terus duduk cangkung
paling jauh pun 2 langkah
itu pun sekali je penah wat...

tapi malam tadi Mama try lagi dirikan iman
akhirnya iman melangkah juga laju-laju
takut jatuh la tu..
banyak langkah jugak

sambil tersengih2 mintak Mama ambik dia
tapi Mama tak sempat snap gambar
sebab dah tengah malam
plus iman pun dah mengantuk sebenarnya...

insya-Allah
balik sekolah ni Mama try lagi
of course dengan kamera kesayangan di sisi
harap2 berjaya snap gambar iman
mungkin nak amek video kot
baru real sket kan..

arini Jumaat..
waktu persekolahan terasa singkat
banyak kerja ni takut tak sempat buat
itu pun sempat meroyan update blog lagi..huhu..
dahlah arini Ayah hantar dek kerana hujan pagi tadi
bermakna Mama tak boleh la nak lajak2 masa

ok, nanti Mama update lagi..


Yang Ini Pun Best



5 comments:

tiefazatie said... [Reply to comment]

tahniah iman..=)

MamaZarith said... [Reply to comment]

hehehe lepas ni leh la mama iman men kejar2 ngan iman yer.. terutama bila makan time!!

mamaiman said... [Reply to comment]

hah..skarang ni pon dah men kejo yeop kejo dah mama zarith...letih mmg letih..tapi hilang iman di mata memang resah dan gelisah gitu..hehe..

tiefazatie said... [Reply to comment]

mesti sgt bahagia kan kak..=)

mamaiman said... [Reply to comment]

sebagai seorang wanita, ada anak sendiri merupakan 1 perkara terbaik dan terindah dlm hidupnya... memang seronok ada anak... balik keje letih2, bila tgk muka dia..tgk kerenah dia..hlg penat..penawar duka lara...

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥