♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Thursday, October 21, 2010

Bersukan Sangat Ke?

Salam sejahtera...

Ini fast-entry. Nak cerita sikit je pasal kasut sukan Mama. Dibeli bersama Ayah dan Iman. Inilah kali pertama dalam hidup Mama beli kasut warna PINK. Hehe..

Mama sebenarnya jarang berkasut sukan. Bila ada gerak kerja ko-kurikulum pun biasanya Mama pakai kasut atau sandal biasa aje. Bukan sebab apa, kasut sukan Mama yang lama dah ketat. Masa Mama beli tuh zaman anak dara. Ni dah jadik Mama, mungkin kaki dah kembang kot. Ke kasut tu yang mengecut? Haha...

Oleh sebab itu, Mama beli la kasut sukan ini untuk digunakan bila perlu. Ngeh..ngeh..


Yang Ini Pun Best



1 comments:

Tinta said... [Reply to comment]

kasut sport ana sampai dah tercabut tapak da..tapi relax je xbeli yang baru sebab bersukannya setahun sekali ja..hahaha..kita kan satu kapal..sama jela.haha

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥