♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Thursday, October 28, 2010

Hasil Keterujaan

Salam sejahtera...

Ini adalah rentetan entri INI disebabkan keterujaan melampau Mama. Hehe.. Saja seronok2 saja. Asalnya entri ini disimpan dalam draf bersama gambar yang dah diupload. Entri ini dirancang sebagai entri pengumuman Iman nak dapat Adik. Tapi disebabkan masalah teknikal berlaku, gambar yang dah diupload naik sekerat aje. Frust gilos..

Tapi taktau la camne..mungkin mengada2 agaknya.. bila Mama dah post entri semalam, baru la gambar dalam entri ini muncul dengan selambanya. Hampes btol..

Oleh sebab itu, Mama post jugak la untuk tak membazirkan masa Mama yang dah upload awal2 aritu. Cuma nak tunjukkan hasil ujian air kencing Mama aje. Tah pape kan.. Hehe..

ini adalah result UPT masa mengandungkan Ahmad Iman Bukhari


ini pula result UPT mengandungkan Iman Junior

Yang Ini Pun Best



3 comments:

@e_da said... [Reply to comment]

Tahniah... take care dear....

Zaidah said... [Reply to comment]

tahniah nur....

kmieja said... [Reply to comment]

tahniahhhhhhhh...iman bakal jdk abg.....teruskan bf disamping mengepam :):) take mcare juga mama:)

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥