♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Tuesday, December 21, 2010

Banyak Tanya Betul!

Mama telah ditag oleh Miss Tinta. Lama rasanya tak kena tag ni. Kalo tag jawab soklan inysa-Allah will do. Kalau nak masuk contest ala2 malas sikit. Hehe..


Name : Na
Full name : Nurul Husna binti Abdul Manaf
Sibling(s): 6 orang.
Eye colour : Coklat
Shoe size : 7
Hair : Takyah cite la pasal rambut..aurat..haha..
Height : 157 cm
What are you wearing right now : T-shirt dab kain batik..haha..
Favourite number : 4..kalau cina ni nombor malang..haha..
Favourite drink : Milo ais
Favourite month : April, Mei, November, June..sebab anak2 lahir bulan June..
Favourite breakfast : Cucur, nasik goreng, nasik lemak, roti canai..banyaknya..haha..

.Have you ever.

Broken a bone : Tak pernah.
Been in a police car : Tak pernah jugak.
Fallen for a guy/girl in a short period of time : Haha..tanak jawab..
Swam in the ocean : Baru je lepas berendam dalam laut haa..
Fallen asleep in school : Sudah semestinya..haha..
Broken someone's heart : Pernah kot..
Cried when someone died : Tentulah pernah..
Sat by the phone all night waiting for someone to call : Pernah jugak..
Saved e-mails : Pernah..
Been cheated on : Pernah jugak..

.What.

Your room look like : Macam bilik orang dah kawen dan ada anak umur 1 tahun 7 bulan yang dah pandai panjat almari solek dan sepahkan semua barang2 yang ada dalam bilik..bayangkanlah..haha..
What is right beside you : Bantal dan Iman yang sedang tidur...
What is the last thing you ate : Roti jacob's sapu susu..sedapp..hehe..

.Ever Had.

Chicken pox : Pernah..
Sore throat : Pernah..
Stitches : Dah pernah besalin mesti la ada jahitan..haha..

.Do You.

Believe in love at first sight : Taktau nak cakap sebab tak pernah mengalami...
Like picnics? : Sangat2 like..haha..

.Who.

Who did you last yell at? : Siapa lagi kalau bukan Iman Bukhari yang nak pegang api dapur.
Who was the last person you danced with? : Erm..Iman jugak kot..haha..
Who last made you smile? : Jawapan sama seperti di atas..haha..

.Final Questions.

What are you listening to right now? : bunyi kipas dan motor2 dan kereta2 dan lori2 yang lalu depan umah..haha..
What did you do today? : basuh kain, sidai kain, sapu rumah, kemas rumah, kemas mainan iman, tengok tv, makan, mandikan Iman, tidurkan Iman, ngadap lappy...
Are you the oldest? : Tak ah..
Indoors or outdoors? : Sekarang ni indoors..

.Last person who.

You talked to on the phone ? : PK Pentadbiran sekolah..haha..
Made you cry? : Mr Hubby la..
You went to the mall with ? : Mr Hubby jugak..
Who cheered you up ? : Iman Bukhari...

.Have you.

Been to Mexico ? : Takdelah..
Been to USA ? : Nak watpe gi sana?

.Random.

What books are you reading right now? : Buku kenderaan, buah-buahan dan perkataan awal..Iman punya..haha..
Best feeling in the world? : Bila diri dihargai...
Future kids name? : Iman..Iman dan Iman..haha..
Do you sleep with a stuffed animal? : Menatang apa tuh? Tak faham la..haha..
What's under your bed? : Habuk..haha..
Favourite sport (s) : Suka tengok aje..badminton, bola tampar..
Favourite place : Tempat percutian..haha..
Who do you really hate? : Exam..haha..
Do you have a job? : Tentu la..
What time is it now? : 1.45 tengahari..



p/s : with however long it took you to complete this, post as "banyak tanya betul!" and tag 15 people.


Nak tag sesiapa jua yang membaca entri ini...


Wah..setel jugak akhirnya...

Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥