♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Thursday, December 2, 2010

Cabaran : Day 01

Hari ini hari pertama Mama menyahut cabaran 30 hari. Eh..dah macam cabaran menguruskan badan la plak ek. Hehe.. Jom layan jela...


Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself.


15 interesting facts.. erm.. apalah yang interesting sangat.. biasa2 aje.. nak bagi fakta nombor lah..


1 - lahir pada 3 haribulan 11
2 - masuk darjah 1 pada tahun 1990
3 - bersekolah di 3 buah sekolah aje
4 - anak ke 3 daripada 6 adik beradik
5 - anak baru nak masuk 2 orang
6 - berkahwin dengan lelaki yang dicintai pada 9 haribulan 5
7 - ada 2 orang abang kembar
8 - ada 2 orang adik perempaun 
9 - ada 1 orang adik lelaki
10 - ada anak susuan 3 orang
11 - ada kereta 1 je..insya-Allah nak masuk 2..
12 - ada motor pun 1 je..insya-Allah nak masuk 2 jugak..
13 - adik beradik suami seramai 10 orang
14 - Mama dan Ayah dua2 anak ke-3 dalam keluarga
15 - buat masa ni ada 136 follower di blog Mama..hehe..


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥