♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Sunday, December 5, 2010

Cabaran : Day 05

Day 05- A picture of somewhere you’ve been to.


Erm..kalau nak letak semua gambar tempat2 Mama pernah pergi, tentulah banyak kan. Walaupun takde la sampai seluruh Malaysia lagi pernah gi. Hehe.. Mama letak kat sini 2 tempat yang pernah Mama lawati bersama 2 orang lelaki tersayang. Juga bersama keluarga Mama. 


Cameron Highlands
Disember 2009

Langkawi Island
Februari 2010


Yang Ini Pun Best



2 comments:

Green Apple said... [Reply to comment]

gmbr yg last tu cute ...
huhuhu...

BIDADARI ITU TIDAK WUJUD?? visit me utk tahu certa sbnr

mamaIMAN said... [Reply to comment]

hehe..time ni iman dah ngantuk sangat2..masa nak turun bot dia dah tertidur dalam safety vest tuh..

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥