♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Sunday, December 19, 2010

Cabaran : Day 18

Day 18- Plans/dreams/goals you have.


Kalau nak bercerita tentang impian atau cita2 ni memang banyak la sebab Mama pun baru mula nak 'hidup' kan. Antaranya yang boleh Mama share serba sedikit secara ringkas ialah :


1) Nak beli tanah dan bina rumah sendiri sebelum 35 tahun.
2) Nak setelkan semua hutang kalau boleh sebelum pencen. So nanti bila pencen duit pencen tu memang bulat2 masuk akaun tanpa perlu nak bayar2 hutang.
3) Nak beli kereta satu lagi sekurang2nya dalam tempoh 3 tahun dari sekarang. Kali ni nak pakai kereta luar pulak.
4) Nakkan keluarga kami sentiasa di bawah rahmat dan kasih sayang Allah serta diberikan kesihatan yang baik juga diperluaskan pintu rezeki kami.


Itu sajalah yang besar2. Yang kecik2 macam nak letak water heater dalam bilik mandi takyah la cerita kan. Eh, tapi dah tercerita la plak. Hehehe..


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥