♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, December 27, 2010

Cabaran : Day 25

Day 25- What I would find in your bag?


Owh..beg manakah yang nak diselongkar ini? Handbag ke? Haha..kalau ke sekolah ajela bawak handbag ye. Kalau keluar bersama Iman, harus la penuh dengan barang dia.


Tapi kalau nak cerita pasal barang2 yang wajib ada, mesti la purse dan henset. Kalau ke sekolah, ada buku catatan, balm dan yoko yoko kot2 sakit..haha.., sapu tangan, pen, kunci bilik j-QAF, kunci kereta. Ada lipstik atau bedak tak? Takde kan? Haha..


Kalau keluar bersama Iman, selain purse dan henset, ada pempers/CD Iman, baju 2 pasang, napkin/sapu tangan, kalau jalan jauh bawak sweater pun dalam hendbag, ada jugak minyak angin dia letak siap2 dlm handbag supaya senang nak ambik.


Yang Ini Pun Best0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥