♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Thursday, December 30, 2010

Cabaran : Day 29

Day 29- In this past month, what have you learned.


Sepanjang cabaran ni berlangsung, Mama bercuti panjang. So bertukar kerjaya kejap jadi surirumahtangga kan. Apa yang Mama dapat pelajari ialah susah sebenarnya jadi surirumah ni. Bukanlah susah camne, banyak kerja nak buat ditambah lagi dengan anak pulak. Macam2 hal. 


Kadang tu baru nak rehat tengok itu tak siap bangun pulak capai yang tu. Tengah buat yang ni yang tu pulak kena tengok. Fuh..tapi yang bestnya kita sentiasa bersama anak. Walau penat pun, ada masa nak rehat dan baring. Kalau time kerja penat camne pun takleh baring kan. Haha...


Apa2 pun Mama sayangkan pekerjaan Mama. Sebab Mama ni guru, Mama seronok sebab ada masanya Mama boleh spent time dengan keluarga jadi surirumah pulak kan... Taklah sepanjang tahun bekerja...


Yang Ini Pun Best0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥