♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Wednesday, July 20, 2011

Siapa Kata Lelaki Takleh Pakai Pink?

Wah.. panjangnya tajuk. Hehe.. Entri pendek saja. Melepas rindu nak update blog. Lihat anakanda Mama, seorang lelaki tapi berbaju pink. 

Tak salah kan? Lelaki pun boleh pakai pink cumanya janganlah yang berbunga2 kan. Sebenarnya sengaja Mama belikan baju pink ini masa mengandungkan Bunyamin sebab mana la tau kot2 baby yang dikandung adalah girl kan.

pinkish Bunyamin ;)

Namun walaupun anakanda Mama lelaki, Mama pakaikan juga baju ini sebab baju ni universal designnya. Lelaki pun boleh pakai. Dengan stokin merah.. ;)
  




Yang Ini Pun Best



2 comments:

NoEn said... [Reply to comment]

even pakai pink, kelakian bunyamin tetap terserlah...kiki

mamaiman said... [Reply to comment]

hehe.. ye, hero mesti menyerlahkan kelelakiannya.. ;)

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥