♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Thursday, January 5, 2012

Cute Itu Comel

Storage bottle dah banyak. Tapi tetap gatal nak tambah lagi dek kerana kecomelannya itu.

comel kan

Mama beli daripada Erin Adzmi. Asalnya hanya nak beli 10 botol sahaja sebab sangat jatuh chenta dengan kecomelannya itu. Pastu Erin bagi diskaun baik punya sempena end year sale kan. Syukur, rezeki anak2.. 

Terus beli 20 botol dengan harga RM65 termasuk pos. Berbaloi kan. Rasanya masih ada offer kot sekarang ni. Mama sangat suka la dengan botol ni. Selain cun, plastiknya juga bpa free dan tebal tau. Macam MLO kan nipis sikit kan. Tutupnya juga tebal. Tapi MLO tetaplah di hati Mama. Tak caya tengok aje la MLO bottles dalam simpanan Mama... ;)

Yang Ini Pun Best



2 comments:

Imaan09 said... [Reply to comment]

sama! mengetes jugak semalam..beli 10pcs dulu..klu sebaik Bumble Bee kualitinya, nak tambah lagi..comel kan botol tu..

mamaiman said... [Reply to comment]

Saya beli 20 sebab ada special offer.. Mmg cute.. Sambil basuh sambil belek x puas2.. Harap2 berkualiti.. Cuma x best sikit sbb x fit dgn corong fs..

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥