♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, January 2, 2012

Entri Pertama

Entri pertama menggunakan Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus. Masih teraba2 dan masih mencuba2. Nak upload gambar anak2 tapi lambat pula. Nak beradu dah ni sebab esok kena gi sekolah ada mesyuarat pula..

Insya-Allah Mama akan coretkan lagi pelbagai kisah hidup Mama. Dah ada yang mobile ni mudahlah sikit Mama nak update blog kan. Takdela kena berebut2 dengan anak2 lagi walaupun masih perlu sorok2 juga kan.

Tengoklah, habis terdelete signature. haha...

Yang Ini Pun Best1 comments:

nurulfarehah said... [Reply to comment]

Slm kenal. Best la pkai tab. sy pkai smsung 10.1. Nk tye la, awak pos entry gne blogpress ke?? ^^

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥