♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Sunday, February 12, 2012

Blog Rakan Seperjuangan

Sejak bergelar Mama-menyusu-sepenuh-masa, Mama memang sangat sangat dan sangat suka membaca perkongsian pengalaman dan juga melihat gambar stok ebm kawan2 sepejuangan Mama. Sanggup google sebab nak baca blog ibu2 ni.


Tapi kadang2 tu penat jua nak mencarinya. Nasib baiklah di group feveret Mama di fb; Kumpulan Ibu Menyusukan, ada senaraikan blog ibu2 ini. Teruja. Banyakkkkkk sangat. Seronoknya.. 


Mama senaraikan kat sini, bila2 nak baca boleh klik je kan... ;)




1. Enazz Yusrin GoGeous : http://www.nazzadi.blogspot.com/




3. siti nusrat raihan idris http://babyqaireen.blogspot.com/




5.saidiha madihah : http://saidiha.blogspot.com/


6. Suhaini Saperan : http://ibuanak2.blogspot.com/






9. mardiani mohamad nor : http://mizdeeni.blogspot.com/


10.mardhiah binti mohd zain : http://mardhiahmz.blogspot.com/




12.siti aishah abd wahid : http://dishachoc.blogspot.com/






15. Faizahanum Mohd Shohari : http://rawiwa.blogspot.com/






18. suhaida azmi : http://idazuan.blogspot.com/




20. suhana md taha: ANASTASIA-DUNIA CINTAKU- http://anamio.blogspot.com/


21. maknye khairunnisa safiyyah: http://www.mommiesafiyyah.blogspot.com/


22. Nor Raihana Moh Rashid: http://ryehannazz.blogspot.com/




23. Nieta Nozie --> http://nietapah.blogspot.com/


24. mummy ismawatie : http://iswatie.blogspot.com/






27. Mastura Marzuk : http://iqram-life.blogspot.com/




29. Qaseh Suhaida : http://dqaseh2u.blogspot.com/










34. Along Nurazlina : http://mysuperkids.net/






37. Dila Roslan: http://wondermum.my/












43. Syakira Murni : http://syayassir.com/blog/




45.nurulizzuwana shamsuri:http://izhuana.blogspot.com/
 
46.Murniwati Abdul Muti :http://itawinrum.blogspot.com/


47. Sharifah Hasnah : http://arissasofea5.blogspot.com/


48. Maesarah Ab Rahim : http://diarimamahusna.blogspot.com/

















57. Ainul Fadzilah Mustafa ainul : http://jalanabadi172784.blogspot.com/


58. Lidya Haris :http: http://liassin.blogspot.com/


59. Noriah Mohd Yusof: http://sweetlunashop.blogspot.com/











65. Hernee Nazir: http://herneenazir.com/


66. Suryati Zainal: http://www.dasyworld.com/








70. Ibu Qaisara Haziqah : www.misschimui142.blogspot.com






73. Wforwan Wazan : http://wanwazan.blogspot.com/






76. Amni Khassim's Blog: http://amnikhassim.com/


77. Mummy Farisya Blog: http://ymn82.blogspot.com/


78. Suhana J Sulaiman: http://mamafieras.blogspot.com/


79. Along Nurazlina http://mysuperkids.net/


 






84. Najibah Mustaffa : http://nuwairah.ilmuone.com/


85. Nor Shuhada Bt Yahaya http://sue47636.blogspot.com/




87. Noraini Zakaria http://myaini.blogspot.com/


88. Saidatul Akhmar Abdullah - http://saidatul-akhmar.blogspot.com/




90.Maisarah Ishak - http://mysadaboom.blogspot.com/
 




93. Atiyah Zahirah Zainal Abidin- http://zahirahzainal.blogspot.com/


94. Yati @ PetiteShoppe - http://www.shaklee4petite.com/


95. Siti Hajar Ismail @ Aja Abiey - http://ummyalif.blogspot.com/
 











102. Aqilah Idris - http://e-mumblog.blogspot.com






105. Norzunur'Ain Mohamed Moklas - http://ceritaain.blogspot.com/






Yang Ini Pun Best



4 comments:

nida husna said... [Reply to comment]

bnyknyee list akak bagi :)

izzah azfar said... [Reply to comment]

kak, jemput baca blog zah juga :)

izzahazfar.blogspot.com

salam perkenalan.

Suhana Shahril said... [Reply to comment]

amboi...rajinnya dia list down semua url blog2 ibu menyusu...bagus2 KIM ni...dpt kongsi2 pengalaman, share masalah, tingkatkan semangat yg kadangkala merudum...hehehe

Anonymous said... [Reply to comment]

whoah this blog is excellent i like studying your articles.
Keep up the great work! You realize, lots of individuals are searching round for this info, you can help them
greatly.

My blog ... Online Hotel Bookings

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥