♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Thursday, May 10, 2012

Nak Buat Tapi Nak Tengok Sambutan Dulu

Ini sticky entry sampai Mamapuas hati. haha..


Mama rasa nak giveaway cloth diapers la. Nak buat giveaway dan hadiahnya cd. Stok cd dalam stor banyak so ingat nak bagi hadiah kat siapa2 yang bertuah dan memang nak bercd.


Kalau ramai yang berminat nak join, boleh diteruskan hajat di hati. So siapa nak join giveaway sila komen ye. Kalau sambutan ala2 suam2 kuku Mama malas nak buat. hihi..


Yang Ini Pun Best



4 comments:

annur fitrah said... [Reply to comment]

buat la

NoEn said... [Reply to comment]

klo bab2 cd ni sy suka..hehe..sila buat ok ;)

mamaiman said... [Reply to comment]

ok.. dah 2.. lagi2 siapa nak join?..

MisZ FyZa said... [Reply to comment]

nak join juge..

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥