♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, June 4, 2012

4 Jun Yang Bermakna

Selamat hari lahir yang ke-3 buat anakanda Mama yang baik dan hensem, Abang Ahmad Iman Bukhari.. Dah besar anakanda Mama ni. Sudah jadi abang, sudah ke sekolah, sudah petah berbicara..

Kawan sembang Mama, kawan gaduh Mama. Selalu menguji kesabaran Mama. Namun abanglah anak Mama yang manis. Abang yang baik, selalu sayangkan adik, selalu pujuk adik, selalu tolong Mama dodoikan adik..

Doa Mama moga abang membesar jadi insan berguna ye. Taat pada Allah dan Rasul, pada Ayah dan Mama. Mama sayang abang...Yang Ini Pun Best2 comments:

Imaan09 said... [Reply to comment]

happy besday Iman!

mamaiman said... [Reply to comment]

thx aunty.. ;)

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥