♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Friday, September 7, 2012

Giveaway Mama Iman

KITA BAGI DIA LEKAT
ENTRI BARU SILA SKROL BAWAH EK


Rasa macam nak buat giveaway la. Saja suka2. Lama dah tak buat giveaway. Takde sempena pape pun. Tiba2 terasa nak buat.


Syarat :



1) Follow blog Mama.

2) Buat entri pasal giveaway ni.
3) Link entri ke blog Mama ni.
4) Kalau takde blog, sila add facebook Mama
dan war2kan mengenai giveaway ni beserta link blog.
5) Terbuka kepada semua yang ada anak / anak buah / baby,
sebab hadiahnya berkaitan baby...
6) Tinggalkan link entri / wall fb anda di ruangan komen ye..


Simple je kan. Ok, hadiah pulak...



Busha pants macam yang Bunyamin pakai ni. Ni contoh la ye.
Hadiah punya corak lain la kan. Dan pastinya new.




6 orang pemenang akan dipilih secara undian yang terdiri daripada 3 orang blogger dan 3 orang rakan facebook.

Pastu rasa macam nak pilih sorang pemenang bertuah,
nak bagi hadiah misteri. hihi..

Tarikh tutup : takde, ikut suka je. hihi..

# ni giveaway pesen apa simple bangat tah. haha. saja suka2 je sebab tu takde syarat ketat..


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥