♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Sunday, September 9, 2012

Kelah Jom!

Hari ni seronok. Sebab kami gi kelah kat lata. Best. Mama memang suka picnic kat sungai berbanding laut. Mandi sungai bagi Mama lebih mudah sebab pas mandi terus sakin baju. Kalau mandi laut kena mandi air masin dulu baru leh tukar baju kan.

Tapi walau bagaimanapun, Mama memang suka pucnic. Penat bila dah berada di rumah *macam sekarang* tapi dalam hati rasa enjoy dan lapang. Rasa release tensen.

Kat mana picnic kamu kali ni? Haa.. Bukan tempat biasa. Ni kali pertama kami gi. Ayah dah selalu gi dengan kawan2nya. Ayah gi semalam lagi, bermalam di sana. Siap menjala ikan bagai. Awal pagi Ayah balik amik kami. Tak jauh dari rumah. Lebih kurang 20 minit perjalanan je. Dekat kan?

Entri penuh nanti Mama update lagi ek..

posted from Bloggeroid

Yang Ini Pun Best0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥