♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Saturday, September 15, 2012

Rombongan Sekolah Iman ~ Sebelum

Sepatutnya sebelum puasa hari tu tapi ditangguhkan atas sebab2 tertentu. Hari ini kami nak pergi Alor Setar, Kedah mengikuti rombongan sekolah Abang Iman. Kami pergi berempatlah.

Kali pertama naik bas rombongan bersama anak2 kecil. Susahnya nak fikir nak bawak apa. Kalo kereta sendiri tu ku angkut saja semua benda. Ni naik bas kena sort la mana penting2 saja. Dah la memang jenis rasa 'semua benda adalah penting', memang pening.


Mama bangun seawal jam 4.00 pagi ok. Amboi, eksaited keee? haha.. Takde la, barang2 belum habis packing, pastu ada baju dah basuh belum sidai. Kalau tak sidai alamatnya kering dalam baldi jela. Siap pakej bau harum semerbak lak nanti. haha.

Jenuh fikir2 nak bawak baju berapa helai, nak bawak beg mana, nak pakai baju mana. Oh, kali ni takleh sedondon dengan Abang la sebab Abang pakai baju taskanya warna biru. Memang la Mama ada baju biru, Ayah pun ada tapi baju lama sangat dah cam ala2 lusuh.

So kami pakai warna kuning. Takpe la kan Abang. Nanti Abang sedondon dengan kawan2. Kang cikgu takleh beza lak mana anak murid dia kalo dah semua pun pakai biru. haha.

Ok la, dah jam 6.15 pagi. Nak mandikan anak2 sebab nak kena ada di sana jam 7.00 pagi. Awal sebab tak tido sana. Apa2 nanti Mama update lagi.. ; )


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥