♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, November 23, 2009

Bukak Mulut Iman

Di Wad Kelas 2B, Hospital Taiping, riuh rendah sanak saudara hadir meraikan kelahiran Iman. Semua orang cakap muka Iman macam muka Mama. Mama hanya tersenyum. Ayah pun senyum sumbing. Semua pakat sibuk nak dukung Iman. Semua ketawa melihat pusar Iman. Semua orang cakap "macam Mama dia la..."

Bahagia rasanya menjadi Mama. Walau baru beberapa jam, tapi kebahagiaan itu jelas terasa. Mama lega kerana dapat melahirkan Iman secara normal tanpa banyak komplikasi dihadapi. Alhamdulillah..syukur pada Ilahi.

Tok Abah diberi penghormatan untuk "buka mulut" Iman dengan kurma dan air zam-zam. Iman hanya tidur saja. Mesti Iman penat setelah berusaha kuat untuk melihat dunia. Ahlan wasahlan anakku Iman, lihatlah dunia dengan mata imanmu sayang...

Tok Abah buka mulut Iman dengan kurma dan zam-zam

Tok Abah bersama Iman

Yang Ini Pun Best0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥