♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Saturday, September 5, 2009

Dalam Usia Tiga Bulan





Masa ni iman lagi-lagi laa comel dan chubby. Mama suka sangat ambik gambar iman masa iman tengah tido sebab cute je nampak. Kalau iman tak tido pon cute jugak, mata bulat, pipi tembam, mulut kecik.. comel je...













iman pandai tengok kamera dan sangat suka bergambar. Tengok laa tu, Mama nak ambik gambar je tengok terus. Dah la mata bulat, geram macam nak gigit-gigit je...











Tika umur tiga bulan ni iman kena cucuk. Sian anak Mama. Tapi Mama dah pandai sikit dah. Masuk je kereta lepas cucuk, Mama terus sapu vicks kat tempat cucuk iman bagi ubat jalan. Pastu terus bagi makan ubat sampai terlena iman dibuatnya. Siap jalan Giant lagi pas iman cucuk . Hehe.. Alhamdulillah iman demam tak kuat sangat
macam masa cucuk dua bulan dulu.


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥