♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Thursday, December 3, 2009

Jalan-Jalan Lake Garden

Ha...ni nak citer pasal hobi family lak ni.. Sebenarnya Mama ngan Ayah memang suka jalan-jalan. Tak kisah la gi mana, asalkan dapat kuar jalan-jalan makan angin. Dekat ke jauh ke tak kisah. Dah ada iman ni pun suka jalan-jalan lagi. Hehe...

Pix2 kat bawah ni diambil masa kami bertiga jalan-jalan (kunun2 joging la..) kat lake. Awal pagi lagi dah sampai lake. Huhu... Punya la semangat nak jalan ni. iman sampai ngantuk2 melayan Mama ngan Ayah dia punya hobi. Ngeee...


.: dengan Mama :.


.: muka ngantuk Iman :.


.: tengok tu, bukan reti dok diam budak molat nih :.


.: dengan Ayah :.


.:Imanku yang cute :.

Yang Ini Pun Best0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥