♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Sunday, May 2, 2010

My Iman 1st Giveaway

TERIMA KASIH YANG TIDAK TERHINGGA
KEPADA SEMUA YANG JOIN
MY IMAN 1ST GIVEAWAY NI.

'Create


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ

Segala puji bagi Allah

Yang masih memberi pinjam kepadaku nafas

Masih memberi pinjam kepadaku nyawa

Untuk meneruskan kehidupan ini


Mama masih baru dalam dunia blog

Mama ingin mencari lebih ramai kenalan blogger

Oleh sebab itu

Mama menganjurkan My Iman 1st Giveaway...


Iman sedang demam

Oleh sebab itu mama letakkan gambarnya yang sedang demam

Tetiba terfikir nak buat giveaway ni…


Tarikh tutup adalah pada 01 Mei 2010.

Pemenang akan diumumkan pada 09 Mei 2010

sempena Ulangtahun Perkahwinan Mama & Ayah yang Ke-2.

Insya-Allah…


Syaratnya mudah aje :-


1) WAJIB la menjadi follower blog di bawah

www.mamasayangiman.blogspot.com

www.aimnaonlinestore.blogspot.com

Sila mention nama anda di entri ini sahaja (tak perlu di kedua-dua blog ye...)

2) Sila letakkan banner My Iman Giveaway kat entri dan side bar blog anda.

3) Sila link back ke entri ini.

4) Sila add blog ini dalam blog list anda.

5) 3 orang pemenang akan dipilih berdasarkan gambar paling menarik dan kreatif serta doa yang paling menyentuh perasaan. Hadiah untuk referral terbanyak juga ada disediakan.

6) Keputusan adalah muktamad ye.


Cara-Cara :-


1) Sila upload sekeping gambar ANAK/ANAK BUAH ANDA YANG SEDANG DEMAM/SAKIT.

2) Sila letakkan nama dan umur beliau ketika gambar diambil.

3) Cipta DOA untuk anak anda ketika dirinya sedang demam.

4) Sila tinggalkan link penyertaan anda di entri ini untuk semakan saya.

5) Sila hebahkan pada kawan-kawan ye. Referral terbanyak pun dapat hadiah jugak.


Senang je kan?

Hadiahnya akan diupdate kemudian

Memandangkan mama sekarang tengah keje… hehehe…

Hadiahnya taklah mahal

Mungkin biasa-biasa aje


Jom ramai-ramai meriahkan

My Iman 1st Giveaway ni...


Yang Ini Pun Best



28 comments:

Tinta said... [Reply to comment]

ouhh..mama telah memulakan langkah baru buat contest.menareks neh.wait for my entry ehh..hehe=)

muahh Iman~

mamaiman said... [Reply to comment]

tinta : bagus.. bagus.. ramai2 meriahkan giveaway mama.. war2kan pd rakan2 semua...

::Mamalyna:: said... [Reply to comment]

Salam perkenalan, saya join giveaway...
Semoga iman cepat sembuh yer...

http://ejanblog.blogspot.com/2010/04/my-iman-1st-giveaway.html

dah follow, id Mamalyna

tq..

thaqif amsyar said... [Reply to comment]

salam,

aqif nak try jugak

follower id : aqif

http://tentangaqif.blogspot.com/2010/04/my-iman-1st-giveaway.html

mamaiman said... [Reply to comment]

gud luck to all...

INSPIRASIHANA said... [Reply to comment]

Assalamualaikum..saya dah join contest ni..dan dah penuhi semua syarat2..nama saya sebagai folloer di kedua2 blog anda ialah HANNA...jom lawati ke blog saya di http://hannakids.blogspot.com

Semoga semuanya berjaya (",)

imanmom said... [Reply to comment]

salam kenal mamaiman,rasa nak join la,tapi kategori umo berapa yang layak ya...

mamaiman said... [Reply to comment]

mamalyna, thaqifamsyar, hanna, imanmom : terima kasih kerana join giveaway saya...

imanmom : eh, iman jugak? umur tak kisah asalkan cute n menarik ye...

fizanur said... [Reply to comment]

Salam kenal mama iman. Saya join gak..

http://mybeautifulaisyah.blogspot.com/2010/04/pertama-kali-join-giveaway.html

zai kulim said... [Reply to comment]

salam

zai join

http://zaikulim.blogspot.com/2010/04/my-iman-1st-giveway.html

~dYaHaHa~ said... [Reply to comment]

salam..nak join...

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/04/my-iman-1st-giveaway.html

tq...

Tinta said... [Reply to comment]

achik ana dah join..jom terjah=)

http://destinasidiri.blogspot.com/2010/04/my-iman-1st-giveaway.html

anin said... [Reply to comment]

salam
anin join ye

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/04/my-iman-1st-giveaway.html

fizanur said... [Reply to comment]

saya dah follow keduadua.

Nida said... [Reply to comment]

Salam..

Nida nak mencuba..mudah2an ada rezeki..aminnn

(semoga Iman diberikan kesihatan olehNya dan terus ceria melalui hari2 mendatang..aminnn)

http://nisajijah.blogspot.com/2010/04/my-iman-1st-giveaway.html

referrer: Penganjur contest sendiri, Mamaiman

b.O.n.d.a said... [Reply to comment]

salam dari bOnda =)

insya Allah bOnda akan jOin..
sekarang bOnda masih lagi dalam prOses nak fOllOw back participate yg jOin GA kat TCB bOnda tu =)

but nak tanya, apsal takleh nak fOllOw yer? nak jerit kat shOutbOx tu pun tak bleh..
hmmmm

nsazwa said... [Reply to comment]

SALAM..SAYA DAH JOIN...SYARAT PUN DAH BUAT SUMER...JENGUK YE NANTI..KLU ADA YG KURG..BGTAU TAU...
http://nsazwa.blogspot.com/2010/04/my-iman-1st-giveaway.html

rosilah said... [Reply to comment]

dah join

http://rosilahi.blogspot.com/2010/04/my-iman-1st-giveway.html

rosilah said... [Reply to comment]

tak leh nak follower ..blink2 love tu kacau

b.O.n.d.a said... [Reply to comment]

Husna a.k.a mamaIman,

bOnda da jOin!
silalah ke blOg bOnda ni yer:

http://member2bonda.blogspot.com/2010/04/my-iman-1st-giveaway.html

Hepi 2nd anniversary tO yOu!!
=)

aLyNnZ said... [Reply to comment]

salam perkenalan mama iman..
alynn tertarik nak join giveaway nie..sib baik sempat lg..

http://alynnzcontest.blogspot.com/2010/04/my-iman-1st-giveaway.html

mama iman try chek lau x complete inform yerr..

Asya said... [Reply to comment]

salam pkenalan..sy dh join..terjah yer:

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/04/my-iman-1st-giveaway.html

mamaaerish : said... [Reply to comment]

slm kenal...

kami nk join gak yer... sila2lah jenguk... Tq

http://mamaaerish.blogspot.com/2010/04/my-iman-1st-giveaway.html

Nad a.k.a MamaZakwan said... [Reply to comment]

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/04/my-iman-1st-giveaway.html

salam
zakwan nk join jugak :)
tq

ummi sofiyyah said... [Reply to comment]

salam kenal mama iman,

harap x terlambat nak join..ni linknyer

http://zahirahsofiyyah.blogspot.com/2010/04/my-iman-1st-giveaway.html

tq

Em's Family said... [Reply to comment]

ok saya join juga


http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/04/my-iman-1st-giveaway.html

Thanks

♥MAMA♥ said... [Reply to comment]

salam,
mama pun nk join gak ;-) ni entry mama,nnt silalah check apa2 yg patut ek ;-)

http://myprecious07.blogspot.com/2010/05/my-iman-1st-giveaway.html

iBu-Afif said... [Reply to comment]

assalamualaikum mama iman,nak join jugak..harap belum terlambat..kontest tutup 1 mei kan?? sampai habis 1 mei la hendaknya (11.59 malam) hehe...

ni link baby Ahmad Afif Hakim ...

http://nibz83.blogspot.com/2010/04/my-iman-1st-giveaway.html

kalo ade yg tak kene tolong inform ya...tq..

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥