♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, May 31, 2010

Adakah Ini Satu Penderaan?

Salam semua...

arini nak cerita pasal
budak bertuah ni lagi




aik.. ni anak siapa ni?
tengok la dia duk kat mana tu...




laa...
budak gedebot iman rupanya
duduk dalam
mesin basuh

tau kenapa?
sebab sangatlah rajinnya
mengemas dapur Mama
masa Mama sibuk memasak

Mama tak menang tangan nak mengawalnya
dengan nak masak lagi kan
last2 masukkan iman dalam mesin basuh

haa..dok dalam tu senang
boleh tengok Mama masak
Mama pun tak risau terkena minyak ke
atau berlaku apa2 yang tak diingini kan

tapi hanya sementara waktu aje
berpeluh2 iman dok dalam tu
maklum la kat dapur kan

tak lama pastu Mama siap masak
Mama pun kuarkan iman

adoii..beginikah pengalaman Mamaku dulu????

nota penting : ini bukan kes penderaan ye...huhu...


Yang Ini Pun Best



3 comments:

fizanur said... [Reply to comment]

hahaha..tak rosak ke mesin tu mama iman? saya pun problem gak ngan aisyah. saya letak dia dlm sinki biar dia main air. memang bahaya. jgn tiru la ye.

mamaiman said... [Reply to comment]

hehe..buat masa ni x rosak la lg..sekali sekala je letak iman dlm tuh..dah nakal sgt ke hulu ke hilir..kalo dah boleh jalan takpe jugak..ni dok bergayut kat mama..bila mama bergerak dia pon terhuyung-hayang nak jatuh...iman..iman...

mamaaerish@eb said... [Reply to comment]

hik3... aerish pn kena ragging ngan auntie dier gini... kijam.... ;p

iman rileks jer.... cool sungguh.... ;p

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥