♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, May 31, 2010

Iman Botak?


Salam semua..

arini Mama nak cerita aktiviti yang best
dilakukan oleh 3 beranak ni ye...

aktivitinya adalah...

GUNTING RAMBUT IMAN

malangnya Mama takde pic
ketika kejadian berlaku ye..

memang dalam kepala dah plan nak snap gambar
barang sekeping dua
untuk jadik bahan update blog
huhu...

tapi disebabkan
Mama
Ayah
dan of course la
Iman
dah diselaputi dek rambut halus iman tu
di seluruh badan

tukang gunting
tukang pegang @ kepit
dan
tuan punya badan yang digunting rambutnya
penuh rambut
jadi Mama terpaksa la batalkan niat suci Mama tu ye

dari ruang makan dapur
melarat sampai ke bilik mandi
punya la dasyatnya acara ini ye..

selepas selesai mengerjakan rambut iman
kami 3 beranak mandi manda bersuka ria
bersama-sama dalam bilik mandi kami yang kecik tu
huhu...

dah bersih dan selesai menunaikan solat
baru la Mama berpeluang menyelesakan diri
nak snap gambar terbaru iman
jom kita intai2 sesama ye...


~BEFORE~



~AFTER~


comel tak anak Mama?
hehe...

Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥