♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, June 14, 2010

Tag Cinta

Arini Mama terasa nak buat tag la
terjumpa tag ni kat blog mamaaerish
jom kita terjah apa soalan2 nya ya...

.: soalan 1 :.
1st time jumpe ur hubby bila n kat mana?
erm...1st time jumpa pada tahun 1999
kat smka kerian
(ooo..schoolmate ghupenye..hehe..)
kalo nak tau kisah lanjut leh baca kat entri ni...

.: soalan 2 :.
Love at first sight?
erm..tak kot..

.: soalan 3 :.
Who is he when the first time you met him?
student form 4 smka kerian

.: soalan 4 :.
How long it takes for him to ask you out for a date?
erm..lebih 2 tahun..hehe..

.: soalan 5 :.
First place dating?
erm..sri larut..

.: soalan 6 :.
How he proposed?
erm..Ayah ni jenis straight aje..
bukan jenis jiwang..
takdela nak melutut berbunga2 bagai..
direct je bincang terus pasal kawen...

.: soalan 7 :.
Special date with your hubby?
of course la...
15 july 2003 - declare as a couple
23 jun 2007 - engagement day
09 mei 2008 - nikah day
4 jun 2010 - a day with title 'Mama & Ayah' aka birhtday iman la...

.: soalan 8 :.
Changes that he asked you to do?
jangan degil boleh tak?
hehe...

.: soalan 9 :.
What is about him that you love so much?
bertanggungjawab
penyayang (walaupun jarang bgtau dengan mulut tapi meluahkan dgn sikap)
pandai layan iman
suara sedap..... (tak eran la jadik solo nasyid time skolah dulu..sampai peringkat negeri gitu...)

.: soalan 10 :.
What is about him that you wish he would change?
stop smoking please... (dah lama benti, baru2 ni start balik..hadoiii)
pas solat tolong lipat sejadah boleh x?

.: soalan 11 :.
You will lose your mind and crack your head when he..
basuh kain..haha..
Ayah memang TAKKAN basuh kain apatah lagi jemur kain bila Mama ada di rumah
time Mama pantang dulu jela kot the last day Ayah basuh kain...

.: soalan 12 :.
You will smile through your eyes for the whole day when he..
bagi hadiah terutamanya bunga
sejak zaman bercinta haram la nak bagi bunga kat Mama
Ayah cakap 'bunga bukan boleh makan'
hadoiii....
seingat2 Mama ada sekali je Ayah bagi bunga kat Mama
tima Mama konvokesyen j-QAF

.: soalan 13 :.
Complete below sentences, "My love towards my hubby is as big as..
dah nama pun SUAMI
wajib la sayang sepenuh jiwa raga...



Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥