♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Sunday, May 16, 2010

Baby ICT = Ahmad Iman Bukhari

hobi iman ialah suka godek2 segala benda

yang sangat menarik minatnya

iaitu gajet2 mama yang ada di meja komputer

pantang nampak mama mengadap lappy

dia pun terkedek2 kat tepi kerusi mama

dapat apa2 semua ngap masuk mulut


sebab tu mama hanya rasa selesa nak update blog

bila iman dah tidur


kalo idak…

kejap2 “iman!!”

kejap2 “iman!!”

terjerit macam kat sekolah dah mama ni

kadang2 iman pon jerit sama kat mama

1 hari maknjang iman datang umah

terkeluar la 1 idea bernas daripada maknjang ni

ideanya ialah…

-

-

-

taraaa…..




haa..nampak tak apa yang iman main tu?

itulah idea maknjang yang bernas tu..



oleh sebab iman suka keypad laptop

maknjang suggest bagi iman main lappy mama yang lama

yang dah rosak socket adapternya

dan dah tak dapat diselamatkan lagi dah

melainkan jadi mainan iman jela..



iman pon dengan suka rianya main la dengan lappy lama mama

adakah baby ict anakandaku ini?




Yang Ini Pun Best



2 comments:

Nadiah Sidek said... [Reply to comment]

nasib baik ada lappy yg dah rosak :D

mamaiman said... [Reply to comment]

ha'a..nasib la..jadik mainan iman dah skarang ni...

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥