♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Saturday, May 8, 2010

Pemenang My Iman 1st Giveaway - updated 8/5/2010

Salam mommies...

Masalah yang mama alami masih belum selesai. Namun mama sudah selesai memberi keterangan kat polis. Sekarang ni polis dalam usaha menjejaki penama tu untuk diambil keterangannya. Doakan semuanya dipermudahkan Allah ye...

Mama juga rasa tak best membiarkan sahabat2 semua ternanti2 keputusan My Iman 1st Giveaway yang mama anjurkan. Oleh sebab itu mama luangkan sedikit masa untuk memilih pemenangnya berdasarkan kriteria yang mama dah tetapkan. Ramai juga yang tak menepati syarat tapi mama kira belasah jela. Hehe..

Sebelum tu mama nak tunjuk sikit hadiahnya memandangkan sebelum ni mama asyik tertangguh2 nak upload gambar hadiahnya. Hadiahnya tak seberapa pun. Tapi didatangkan khas dari Sabah. Ni lah dia....






Mama harap semua yang menang berpuas hati dengan hadiah tak seberapa daripada mama ni ye.

Dan inilah pemenangnya...

mamalyna

mamaaerish

bonda


Kepada semua pemenang sila emailkan alamat anda ke nurz.na@gmail.com

Tahniah kepada yang menang. Yang tak berjaya takpe, insya-Allah mama akan anjurkan contest lagi...




Note : Oleh sebab ramai yang tak masukkan referral, maka hadiah untuk referral terbanyak mama simpan dulu untuk contest akan datang ye. Boleh kan mommies?.. hehehe...

Yang Ini Pun Best



5 comments:

::Mamalyna:: said... [Reply to comment]

alhamdulillah, menang...tq coz anjurkan contest nie... saya rasa sedih ngan ape yang terjadi... harap2 penyangak tue dapat ditangkap, ketahuilah yang duit die curi tue, tak berkat...

b.O.n.d.a said... [Reply to comment]

TQVM mama Iman

yup...mOga insan tersebut mendapat pembalasan yang setampal dengan apa yang dibuat..

mOga Allah murahkan rezeki Husna & family
=)

mamaiman said... [Reply to comment]

terima kasih mamalyna dan bonda..

moga doa sahabat semua dikabulkan Allah...

amin...

mamaaerish@eb said... [Reply to comment]

TQ yer... hadiah kluar spital nih...

(",), eb dh emelkan alamat...

Tq again... moga rezki bertambah & semua doa dimakbulkan... TQ...

eb guna emel tuh utk invite ke blog yer sbb eb terpaksa privatekan blog.... TQ

mamaaerish@eb said... [Reply to comment]

slm rindu

tq sgt... eb dh dpt hadiah tuh & dh post n3...
sila2lah jenguk yer...

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/05/my-iman-1st-giveaway-hadiah.html

mmuahhhhhhhhhhh

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥