♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Tuesday, May 11, 2010

RumahKu SyurgaKu Contest

Banner created with MyBannerMaker.com

Rumahku Syurgaku Contest ini dianjurkan oleh

Tarikh berlangsungnya contest ni adalah
dari 8 Mei 2010 hingga 8 Julai 2010
Lama tu..

Jadi apa tunggu lagi?
Terma dan syarat penyertaan boleh tengok kat sini ye.

*******************************************************************************

Ini gambar keluarga Mama yang terdiri daripada :

Ayah = Mohd Khairul Amin bin Ahmad Razali
Mama = Nurul Husna binti Abdul Manaf
Iman = Ahmad Iman Bukhari bin Mohd Khairul Amin

nurz.na@gmail.com

Gambar ini diambil ketika percutian keluarga
ke Langkawi pada 25-27 Februari 2010 yang lalu.

Mama dan Ayah sibuk melayan iman main pasir
di Pantai Beras Basah yang sangat putih dan halus bersih
sementara menanti ketibaan bot
untuk mengunjungi Pulau Dayang Bunting pulak.

Iman memang sangat enjoy walaupun mula2 macam heran2 gak.

Bagi kami sekeluarga percutian kali ini merupakan
antara memori yang sangat manis
untuk disimpan dan dikenang
sepanjang hayat kerana
ini merupakan kali pertama kami mengunjungi
Pulau Langkawi.


Yang Ini Pun Best



3 comments:

INSPIRASIHANA said... [Reply to comment]

Mamaiman..terima kasih kerana sudi join contest ini dan telah menjadi peserta pertama..gambar yang menarik cuma ada dua lagi syarat belum dipenuhi..mamaiman masih lagi belum jadi follower di dua blog saya iaitu di http://inspirasihana.blogspot.com dan http://belikerongsang.blogspot.com

Terima kasih..follow ye..(",) semoga berjaya..bagitau kawan2...hehe

INSPIRASIHANA said... [Reply to comment]

Salam Mamaiman kerana berusaha memenuhi syarat saya..hehe..untuk blog http://inspirasihana.blogspot.com saya dah betulkan followernya..ada di bahagian bawah sekali..selamat follow ye..seperti yang dijanjikan peserta pertama akan dpt brooch percuma..sila emailkan kpd saya inspirasi_81@yahoo.com , alamat dan number telefon..terima kasih..(",)

mamaiman said... [Reply to comment]

terima kasih kak hana...moga ada rezeki nak menang grand prize lak.. :P

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥