♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Saturday, June 5, 2010

Birthday Celebration

Salam...

arini besday si kecik iman bukhari
malamnya Mama & Ayah buat majlis makan2 sikit
dengan family Tok Abah & Tok Mama

ada kek Garfield...
tapi tulisan tak best la..
orang tu tulis tak cun...
ada ke patut tulis 1st year kat tepi
adoiii... rosak kek kami...



ada tomyam...
ikan siakap sweet sour..
puyuh goreng..
telur bungkus..
udang goreng cendawan..
sayur campur..



jom kita tengok aksi iman potong kek...
masamnya muka..
mata dok tengok jer garfield baring atas kek dia..



zoom sikit...




Mama suap birthday boy..
nyam.. nyam..



iman..
moga iman membesar sebagai anak soleh
insan berguna
dipanjangkan usia
dimurahkan rezeki

Mama & Ayah
sayang iman...


Yang Ini Pun Best



2 comments:

Ummiross said... [Reply to comment]

Happy birthday iman..u are so cute

mamaiman said... [Reply to comment]

thanks ummiross...

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥