♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Friday, June 11, 2010

Tag Pertama Mama

Mama nak buat tag pertama ni :-
Thanks to konnichiwa



Soalan yg perlu dijawab :

1. Apa yang bermain difikiran you all sekarang ?
nak raise barn kat farmville
ladang kesayangan tempat me'release'kan tensen

2. Apakah nama samaran you all ?
Nur Na

3. Berikan 3 orang yang you all sayang ?
Semua sayang..
tapi bila kena specifickan, maknanya nak kena tulis yg 'paling disayangi' la kan
of course la...

diri sendiri
my dearest hubby
my dearest chubby iman

4. Panggilan untuk sidia
si dia dalam hidup Mama sekarang bukan my dear hubby sorang je dah
termasuk my cute iman juga..
so..

~ my hubby ~
sayang

~ my son ~
masa dlm perut panggil 'adik' sebab taktau jantina
masa umur 1-6 hari panggil adik lagi sebab belum umum nama
masa umur 7 hari hingga sekarang panggil iman
kadang2 bukhari
kadang2 ahmad iman bukhari

5. Hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa
from my hubby :-
kesetiaan
kasih sayang
perhatian

from my family & frens :-
ukhwah fillah abadan abada

6. Blog mana yang you all suka visit ?
blog sahabat2 @ follower2 ku

7. Tag kan kepada 15 blogger you all
ramainya.. garu kepala gak nak tag ni...
ok, nak tag kat mereka ini
dan anda yang sedang membaca
walaupun nama tak tersenarai


fuh..sesudah bersusah payah mengopi dan mengepaste semua link mereka
diharapkan semoga mereka sudi2kan diri jawab tag ni ye...

kepada yg tiada tersenarai pon boleh join gak tag ini..

sekian, terima kasih..


~ fuhh..letih gak wat tag ni ye..1st time la katakan...



Yang Ini Pun Best



3 comments:

mamaaerish@eb said... [Reply to comment]

ok... nanti eb jawab yer... hik3... tq sudi tag eb... ;p

Tinta said... [Reply to comment]

TIDAAAAKKKK!!!
paling malas nak jawab tag..hahaha

mamaiman said... [Reply to comment]

cik tinta..sila jawab..jgn bermalas2an dalam cuti pjg ni ye...

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥