♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Thursday, June 3, 2010

Hadiah Awal?

Harini baru 3 Jun...
lagi sehari iman genap setahun
tapi rezeki iman murah
belum sampai birthday dah dapat hadiah
hadiah istimewa daripada

Tok Mama

jom kita tengok gelagat iman dapat hadiah hari lahir...

mula2 bukak wrapping paper dulu
wrap dengan news paper je sebab beso sangat
apa la agaknya ya...




aik..camana anak Mama ni tiba2 tak pandai
wat aksi mengoyak2 ni ye...
oo..behave myself on my birhtday..
gud boy...

ha..cam nak nampak dah isinya tu..
sikit je lagi iman...




wahhh...kereta merah kuning rupanya..
Tok Abah pun tolong iman kuarkan hadiah
daripada kotak beso...
sambil diperhatikan iman dengan khusyuknya...




siap naik dah sambil berposing lagi ha...
tersenyum2 malu pulak iman ni...




siap ada reben hijau beso lagi
kat depan kereta iman

kat tayar lak ada tulis
Happy Birthday

kat hon tertulis
Ahmad Iman Bukhari

kat bawah pulak Tok Mama wish
Selamat Hari Lahir Iman Yang Ke 1 Tahun

terharu mama...




baru dapat kereta dah pandai drifting ke iman?...
hehe..yang sebenarnya iman nak terjatuh
sebab belum pandai main lagi..


terima kasih Tok Mama...


Yang Ini Pun Best



3 comments:

Tinta said... [Reply to comment]

pon pon pon..achik nak tumpang bley x??

mamaiman said... [Reply to comment]

buleh..buleh..meh dok blakang iman...

k.mieja said... [Reply to comment]

happy birthday iman.....semoga menjadi anak yg soleh :)

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥