♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Tuesday, June 1, 2010

Memperkenalkan..... Meja Kerja Mama...

Salam...

boring jugak ni..

oleh sebab itu

Mama mengisi masa boring dengan

memperkenalkan meja kerja Mama

taraa.....

-

-

-

-

-


kat sinilah Mama

semak buku murid

buat kerja2 sekolah

buat kerja2 bendahari

buat kerja2 setiausaha

pam susu

menguyah

blogging

dan banyak lagi...

sebenarnya Mama baru update meja Mama ni

dulu meja Mama takde lapik

opss..bukan takde

tapi dah koyak

Mama baru letak

lapik meja daripada tikar getah

1 meter pun lebih lagi

yang lebih2 tu Mama buat lapik rak buku Mama ni ha

jom kita tengok apa yang ada kat meja Mama...

macam2 ada haih...

ada :

gambo kawen & family - tengok masa pam susu, ngunyah2...

hal ehwal kerja confirm la ada...

gambo kat pinggan - dibeli ketika family vacation ke Langkawi...

lagi ada beg alat tulis Mama - kalo suruh murid ambik "kotak pensel" ustazah, memang tak jumpa sebab yang ada bukan "kotak" tapi "beg"..huhu..

ada bekas kerepek - bukan Mama makan sangat pun.. biasanya kawan2 yang bertandang yang makan tak payah suruh..huhu..

dah ada makanan mesti la ada bekas air - ni benda wajib ada walau di mana berada sebab Mama suka minum air...

kalendar 2010 - sangat berguna ketika nak buat RPH [rancangan mengajar harian]..huhu..

ada jadual waktu - itu pun kadang2 terlepas pandang jugak..

kat bawah meja ada lagi 1 meja jepun bawak dari umah - tempat simpan beg dan botol air bio aura Mama (kat atas meja untuk minum, kat bawah meja sebagai bekalan di hari muka kot2 tak cukup..Mama memang addicted to air bio aura which is ianya sangat best dan different rasanya walaupun hanya air kosong...)

yang ceracak2 tu ialah penunjuk al-Quran ye - di mana murid2ku telah dengan sukarelanya buat pencungkil gigi mereka.. huih.. membara ustazah tengok... lalu kusimpan saja buat perhiasan di atas mejaku itu...

to-do note wajib ada - kerana diriku ini selalu lupa.. huhu..

tisu - kalo terlupa bawa sapu tangan ini sebagai back up (Mama resdung - selalu selsema pepagi)

okies..

tamatlah sudah sedikit sebanyak perihal

meja kerja Mama

insya-Allah nanti Mama update pasal

bilik j-QAF @ tempat Mama mengajar pulak ye...



Yang Ini Pun Best



2 comments:

Mama Iman said... [Reply to comment]

Oooo... mama iman ni pun cekgu juga ek? mama Iman sini pun cikgu juga. hhehehe.... sama la kita...

mamaiman said... [Reply to comment]

ye..mamaIMAN ni cikgu..tapi cikgu kecik aje..ngaja pun budak kecik2..huhu...

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥