♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Thursday, June 17, 2010

I Yelled At A Phone In A Hole Because I'm Not Crazy

Mama nak try tag daripada bonda ni...
macam interesting jer..
jom layan...

1. Pick the month you were born:


January--------I kicked
February------ I loved
March--------- I karate chopped
April-----------I licked
May----------- I jumped on
June-----------I smelled
July-----------I did the Macarena with
August-------- I had lunch with
September---- I danced with
October------- I sang to
November----- I yelled at
December-----I ran over


2. Pick the day (number) you were born on:

1-------a birdbath
2-------a monster
3------- a phone
4-------a fork
5-------a snowman
6--------a gangster
7--------my mobile phone
8--------my dog
9--------my best friends' boyfriend
10-------my neighbour
11-------my science teacher
12-------a banana
13-------a fireman
14-------a stuffed animal
15-------a goat
16-------a pickle
17-------your mom
18-------a spoon
19-------a smurf
20-------a baseball bat
21-------a ninja
22-------Chuck Norris
23-------a noodle
24-------a squirrel
25-------a football player
26-------my sister
27-------my brother
28-------an iPod
29-------a surfer
30-------a homeless guy
31-------a llama


3. What is the last number of the year you were born:

1--------- in my car
2 -------- on your car
3 --------- in a hole
4 ---------under your bed
5 ---------riding a Motorcycle
6 ---------sliding down a hill
7 ---------in an elevator
8--------- at the dinner table
9 -------- in line at the bank
0 -------- in your bathroom


4. Pick the color of shirt you are wearing:

White--------- because I'm cool like that
Black--------- because that's how I roll.
Pink----------- because I'm NOT crazy.
Red----------- because the voices told me to.
Blue-----------because I'm sexy and I do what I want
Green---------because I think I need some serious help.
Purple------- because I'm AWESOME!
Gray---------- because Big Bird said to and he's my leader.
Yellow-------- because someone offered me 1,000,000 dollars
Orange------- because my family thinks I'm stupid anyway.
Brown---------because I can.
Other----------because I'm a Ninja!
None---------- because I can't control myself!




I yelled at a phone in a hole because I'm NOT crazy.

hape kebenda punya ayat la tuh..
muahahaha...klako giler tak hengat...
nak try?
sila.. sila...


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥