♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Thursday, June 17, 2010

Tag 6

Ni pulak tag tentang no. 6
juga daripada bonda
jom layan...

the rules:

1) yOu just gO tO yOur phOtO fOlder in yOur cOmputer
ok, done..

2) then gO tO the 6th fOlder Of phOtOs..
ok, done..

3) then gO tO the 6th picture in that fOlder..
ok, bukak dah..

4) put the picture On yOur blOg n descriptiOn Of it..

taraa...



.: teka mana Mama? :.

date taken : 09 Jun 2007
gamba ni diambil ketika zaman-anak-dara-mama ye...
sempat bergamba sebelum gerak ke BIG a.k.a. bina insan guru
kira macam program bina semangat la lebih kurang
BIG ni dibuat di Pulau Pangkor
memang memori manis ni...
j-QAF 13 dalam kenangan...
semangat lebih kumpulan Mama ni
beg kumpulan kitorang siap bertag2 dengan reben lagi ha..
beg kecik beg besar beg sederhana..semua beg la..
pastu kat tangan pun ada reben kuning merah
takut ilang ke hape pon Mama taktaula
layankan jela kerenah cik kiah cik kiah tu..huhu..
tapi masa gambar ni diambil belum pakai lagi
sebab baru berkumpul kan..
rindunya kat korang semua...
laa ni yang anak dara semua dah jadik mak orang dah
termasuk Mama la ye...
yang anak sorang dah mengembangkan zuriat
tapi yang bestnye anak kitorang sebaya..
semua lahir tahun 2009
dan semua boboy
hehe...


5) invite 6 friends tO jOin the challenge
semua pun boleh buat...

6) link them in yOur blOg n let them knOw they have been challenged.
ni kira link hebahan la ni ye..
hehe..


Yang Ini Pun Best



1 comments:

Tinta said... [Reply to comment]

nak buat jugak la.hehe

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥