♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Tuesday, June 22, 2010

Old Editor vs Updated Editor

Subhanallah
Masyaallah
Lailahaillallah

rupa2nya Mama ketinggalan zaman ler
orang dah x pakai dah old editor
orang sumer pakai updated editor dah
camne Mama leh taktau ni?
huhu...

wokey..sekarang lebih mudah mengepos entri ye
sok la Mama try upload gamba lak
ni dah ngantuk dah
iman pon dah bagi signal
soh Mama stop surfing..

jom tido...



Yang Ini Pun Best



6 comments:

AlongAzrina said... [Reply to comment]

Salam mamaIMAN, wahh seronok baca komen mamaIMAN kat shoutbox saya. Semoga mendapat kebaikan daripada SHAKLEE. Guna produk apa ye selain vitamin2 ni? Kalau sudi boleh share pengalaman.

mamaiman said... [Reply to comment]

thanks..
saya memang amek shaklee..
amek drp kak norita..kenal kot?
teringin nak try esp ngan kalsium
tp modal blm ada..
insya-Allah nak try jugak nanti..
tambahan pulak saya menyusukan anak..
kalsium mmg penting utk badan..
sekarang pon dah selalu sakit gg atau paling tidak pun rasa nyilu gg yg x pernah saya rasai b4 mengandung..
selain shaklee takde dah vit lain
watpe dah yg lain bila dah jumpa yg baik dan sesuai dgn badan kan..
along lak camne?

AlongAzrina said... [Reply to comment]

Kenal sgt norita, my MENTOR hehehe. Yepp SHAKLEE antara yang terbaik saya pernah makan. Walaupun susu saya up and down(salah sendiri sbb kurang mengepam) tapi fungsi lain sangat banyak, untuk kesihatan, perbaiki hubungan suami-isteri(yg ni saya suka sgt hehehe). Walau susu saya tak turun naik tapi Alhamdulillah tetap dpt beri untuk Aisyah hingga kini.

mamaiman said... [Reply to comment]

yup..betul tuh..
w/pun susu dirasakan kureng sket la berbanding dulu..saya tetap bersyukur sebab masih dpt mnyusukan iman..
lagipun saya rasa susu saya berkualiti..
mungkin jugak rezeki Allah nak bg..
sebab b4 amik shaklee, iman kerap demam..
after amek shaklee mmg terus x demam2 dah..
sampai sekarang rasanya 1/2x je demam..
tu pon x teruk..
alhamdulillah..syukur sgt2..
selain alfalfa, sy amek fenugreek..
mmg org ckp panas tp sesuai dgn saya..
mmg susu up bila amek fg..
alhamdulillah..
boleh baca entri saya tajuk Mama & Milk Booster (dalam tag milk booster)...

sekdara perkongsian pengalaman yg masih terlalu cetek...

wadud@duad said... [Reply to comment]

time kasih atas info :p
hehehe...
salam kenal.. :)

mamaiman said... [Reply to comment]

salam kenal...

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥