♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Wednesday, June 16, 2010

Tag Blog



Tag ni daripada cheqppjoy
jom layan...


1 . Ape kah name belog anda dan kenape anda memilih name itu ?

mamasayangiman
sebab mama memang sayang iman pun
iman kan anak mama
dan blog ini adalah blog personal selain

aimnaonlinestore
ini adalah blog biz mama
aimna merupakan gabungan nama mama + ayah + iman
amin + iman + husna = aimna

2 . Apekah link belog anda sekarang dan bagaimne boleh timbul idea untok menamakan nyeaa seperti itu ?

www.mamasayangiman.blogspot.com
timbul idea berdasarkan tujuan blog ini dibina
iaitu didedikasikan khas buat anak dan suami tercinta
juga tempat memahatkan memori peribadi

www.aimnaonlinestore.blogspot.com
dibina atas urusan biz


3 . Apekah method dalam penulisan anda ?

takde method tertentu
tulis saja apa yang terlintas

bagi blog biz pula
methodnya tentulah ke arah
mempromosikan produk jualan mama

4 . Pernah terase nak hapuskan belog anda ? Sbbnyeaa ?

err...boleh hapuskan ke?
taktau dan tak penah terfikir ke arah itu
penat woo nak buat...
godek sana.. godek sini..
klik sana.. klik sini..
takkan sesenang nak hapuskan
kejammmm...

5 . Pernah tak ahli keluarge anda membace belog anda dan ape kate mereka ?

mestilah pernah..
mesti la yg best2 aje..
huhu..

6 . Ape perasaan anda apebile org lain mengatakan bahawe anda punyee belog ini burok sedangkan masih ade yg mengatakan belog anda chantek ?

tak penah ada yg cakap cemtu..
tapi kalau ada pun..
tak rasa apa2 pun..
yg cakap gitu sebenarnya dengki dengan hasil usaha dan kreativiti orang...

7 . Bilekah anda mempunyei belog ?

disember 2009...

8 . Siapakah orang pertame yang mengetahui anda mempunyai belog ?

cik tinta a.k.a. my beloved sister
cekgu blog saya
huhu...

9 . Ape perasaan anda apebile orang asyex mengatakan tentang belog anda di sekolah ?

erm..sape yg nak citer pasal blog di sekolah kebangsaan jelutong?
bila statusnya semua cikgu cikgi?
hehe...
pulak tu kebanyakannya dah baya2 tok mama aje dah
hehe lagi...

10 . 10 orang keatas seterosnyeaa untok di Tag

malas nak tag
sape rajin buat la yer...



Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥