♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Thursday, July 1, 2010

Welcome Wuddah

Alhamdulillah...

kutu CD Wuddah Mama dah habis..
dan dengan rasminya Mama terima semua CD Mama

memang cantik Wuddah ni
innernya daripada bamboo
tapi insertnya 1 aje...

jom review...

ini adalah CD Wuddah bamboo plain
yang Mama main kutu
RM50 x 5 bulan = RM250



ini pula the latest from Wuddah
CD bamboo printed
RM79.90 each



ini adalah keseluruhan CD Wuddah
yang Mama terima kelmarin
tambah 8 pcs lagi cd iman...


zoom in trade mark Wuddah


ini adalah insert dan pocket pant CD Wuddah
yang ni takde extra button
untuk prevent wing dari terjulur keluar ketika dipakai


trade mark Wuddah di insert
dijahit dengan stylo sekali

sekarang ni CD iman dah ada 37 CD
yang sebelum ni ada 29 CD
boleh baca entri ini untuk cerita CD iman yang sebelum ni...

walaupun CD iman dah lebih dari boleh di "fully" kan
tapi Mama rasa kalo ada lagi rezeki nak tambah lagi
hehe...

Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥