♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Thursday, July 1, 2010

Iman's Day Out

Salam Semua...

hari ini baru berkesempatan update cerita
pasal iman gi spital
untuk check up PFO nya

aik..iman sakit ke?
asal Mama tak penah cerita?
a'aa ye..Mama pun tak terasa nak cerita pasal PFO iman
takpela nanti2 Mama update lagi cerita sakit iman...

hari ni jom kita layan
iman's day out...


sementara tunggu turn jumpa doktor
sempat lagi main kiub dalam rumah tecit
ralitnya main sambil duduk atas kerusi tecit
Mama yang lenguh bertinggung tepi iman
sambil peluk pinggang iman takut jatuh
maklum la.. anakanda Mama ni belum boleh jalan lagi
tapi lagaknya macam dah boleh berlari...

lepas gi spital
gi tesco pulak
sempat main jugak...
layan jela nak oii...






penat main kita pun balik....



Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥