♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Sunday, July 18, 2010

Giveaway From Mama To Mama

Salam semua...

sebenarnya dah lama jugak terfikir nie..
selepas buat My Iman 1st Giveaway aritu
terasa nak buat giveaway lagi la..

tapi ada ke yang nak join?
rasa2 nak buat giveaway untuk mommies jugak kali nie
sebab blog nie kan blog MAMA IMAN
rasa2 nak buat giveaway khas untuk
MAMA @ MAK @ MUMMY @ UMMI @ IBU jugak la kot..

aik..semua pakai rasa je ke..huhu...
insya-Allah...
dah ada idea dalam kepala
cuma banner giveaway tak buat lagi
pic hadiah tak snap lagi

ni saje jer makluman awal untuk semua
agar bersedia..huhu..

ok..nantikan
giveaway from Mama to Mama okkay...

Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥