♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Sunday, July 18, 2010

Aktiviti Hari Sabtu

Salam semua...

nak citer sikit aktiviti siang tadi
biasanya hari cuti hujung minggu Mama tak berkesempatan
jenguk2 blog nie
tapi malam ni mata tak ngantuk
ditambah pulak dengan kerajinan yang datang tiba2
nak ubahsuai ladang Mama
seperti yang Mama bagitau dalam ENTRI ini kan

alhamdulillah dah siap ubahsuai
dah cantik dah cantik la sangat bagi Mama
dah snap pics dah
nanti Mama review bout ladang baru Mama kay...

ni nak citer aktiviti siang tadi

pagi : makan2 brekfes kat lake garden
almaklum la.. orang tepeng kan..
gi lake garden 1000 kali pon tak jemu2...
kami brekfes bersama keluarga Atok & Nenek
ada la jugak pakcik2 & makcik iman
pastu singgah sekolah Atok jap
ambik kelapa
sayangnya pic tak sempat Mama snap
sebab Mama lupa bawak kamera
dan malas nak amik guna hs
oleh sebab itu
kita pinjam la sat pic daripada mr google
boleh??...

tapi kami tak picnic kat area ni pun

tengahari : lepak2 kat umah sambil tengok tv last2 tv tengok kami.. hua hua hua..

petang : dalam ujan2 kami bertiga gi hantar cd kat customer..
rupa2nya kami kenal customer yang sms nak tengok stok baru sampai
alhamdulillah ada la jugak rezeki kami...

malam : rancang awal nak gi show room tengok kereta
waahhh... macam nak gi beli ikan jerk bunyinya ya...
saja2 jamu mata jer dulu
ada rezeki lebih nanti insya-Allah...
then nak gi umah Tok Abah & Tok Mama
tapi memandangkan hujan, iman ngantuk + ngamuk2 nak tido, dah maghrib
kami decide balik umah dulu
pas isya' baru nak kuar
tapi last2 iman tido lena sungguh
tak sampai hati nak kejutkan
kalo angkat tu konpem bangun
konpem jugak kul 2,3 pagi baru tido tuh..

kesimpulannya, malam kami tak ke mana la...
ayah tengok tv banyak citer best2..
Mama ngadap lappy menggodek2 ladang kesayangan...

ok..nanti kita sembang lagi..
nantikan entri Mama lagi yer...
waahhh..bunyinya macam artis la pulak..macam ler ramai peminat..


Yang Ini Pun Best



1 comments:

MAMASYAZA said... [Reply to comment]

akak pun suka gak ngadap fb main game, tp dah bosan rasanya berladang, sekrg ni suka sgt ngan frontierville, tebas hutan, pastu buka kedai kek kat cafelife..cubala

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥