♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Sunday, July 25, 2010

Lagi2 Pasal Iman

Salam sejahtera...

hunjung2 minggu camni Mama agak sukar nak update blog
macam2 program...
arini free sket
curi masa update blog jap
ni pon jap gi nak gi umah Tok Mama
makan serawa durian
tau ker?
ala..bubur durian..

erm..nak citer pasal terunaku itu la ni..
biasanya iman memang taknak tinggal sorang
Mama nak mandi pon memang kelam kabut
kalo Ayah takde
kalo Ayah ade pon kelam kabut gak
sebab Ayah selalunya ralit tengok tv/surfing

tapi petang ni Mama jadi eran
sambil2 mandi Mama jenguk2 keluar
kot2 iman jadi penunggu setia Mama
sampai habis mandi
iman tak muncul2 jugak..

Mama tau iman ni musti tengah wat something ni
pastu Mama slow2 kuar bilik mandi
kruk krek kruk krek
bunyu plastik kat meja makan
Mama intai2..dah agak dah...
patut la Mama mandi dah tanak tunggu dah
senyap jerk wat keje...
Mama lalu tepi pon tak perasan pon..

pastu Mama sempat la snap
beberapa aksi iman
masa Mama snap nie dia dah bangun dah
masa mula Mama tengok tadi
nampak kepala jerk terperok tepi meja
meja Mama meja jepun
rasa2 kena up ke meja tinggi sket dah kot
iman dah banyak kali panjat naik meja jepun Mama tu

jom layan jela aksi
si terunaku ini....

apa sudah jadi dengan meja Mama ni nak oii...


main botol kicap yang baru dibeli.. sib baik tak bukak lagi...


wat muka slamber je walaupun botol kicap jatuh bergolek2...


masa ni iman dah tau dia kantoi dengan Mama tapi masih wat muka slamber...


Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥