♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, July 19, 2010

Style Tido Iman II

Salam sejahtera semua...

selamat hari isnin
monday blues kah ari nie?
harap2 tak la yerk...
minggu ni Mama bertugas
eh..cam takde kena mengena jer ni..huhu..

erm..arini nak update citer pasal anak teruna ku yang gebus gebas sorang nih
al kisahnya.. dah banyak ari jugak makan berbulan gak kot
Mama perhatikan
anak Mama sorang ni sekarang suka tido camni

menonggeng jerk...
pastu Mama senyap2 gi snap gambo iman
tido menonggeng camni malam kelmarin
dalam gelap gulita Mama snap
huhu..

oloh oloh oloh.. tak sedar apa dah anak Mama ni...
penat jenjalan sebab minggu ni minggu jenjalan..
huhu...

kalo Mama betulkan konpem terjaga ni
nangis2 sambil mata pejam
seperti biasa...
huhu...

pastu malam tadi masa Mama dah nak masuk tido
nengok2 iman wat feveret style dia lagi
oleh itu Mama dengan semangatnya snap gambo iman tido lagi

haa..sama macam malam kelmarin kan...

amboi.. amboi.. sedapnya dia tido

haipp.. per tunjuk b_ _ _ _ t  nie..
sib bek iman boboy kan..
huhu..

*** update 20/7/2010 : ni Mama snap malam tadi

sila abaikan gajet2 yang ada di sekeliling iman tu yer...

haa.. tu dia anak teruna tido...

Mama suka tengok iman masa tidurnya
air muka jernih tanpa dosa
sangat mendamaikan hati...

Yang Ini Pun Best



5 comments:

MAMASYAZA said... [Reply to comment]

amboiii sibulat yg suka tdo menonggeng...rasa selesa le tu boleh tdo camtu...biarkan

Ammi Sara said... [Reply to comment]

tgh tido pun tomey..:)

Kmieja said... [Reply to comment]

comeinya cara tido iman......:):)

SyidaGorjes said... [Reply to comment]

sangat bootylicious bila tido...hehee

mamaiman said... [Reply to comment]

hehe..

iman memang suka tido style camni
rasanya tiap2 malam tido camni
ni style baru..

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥