♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Tuesday, July 20, 2010

Penangan Jamu

Salam sejahtera...

semenjak dua menjak ni
Mama rasakan badan Mama ni selalu sakit2 sendi
tambah2 kalo malam atau hujan
time sejuk2 ni jadi la
kebas kaki la
sakit sendi la
sakit pinggang la

adakah itu tanda2 nak period yer?
setelah dekat 2 tahun tak period ni
rasa malas pulak nak renyah2 basuh pad, tukar pad bagai
rasa dah selesa jer camni

tapi mana boleh
nak jugak dapatkan adik untuk iman
kena le period kalo nak ngandung kan
walaupun ada gak yang pregnant without having period kan...
tapi jarang2 berlaku...

ok, berbalik pada cerita kita tadi...
Mama rasa dah lama tak rawat badan Mama ni kot
oleh itu Mama makan la jamu ni...


tablet prawan daripada
Leesa Formula

Mama pilih tablet ni sebab :

masa berpantang dulu makan ni Mama rasa bertenaga
bila Mama makan ni iman tak kembung perut
badan rasa sedap jerk
badan rasa ringan
sakit2 sendi hilang
merapatkan vagina (bukan lucah ye..ni fakta)

dah lama dah Mama tak ambik tablet ni
last masa iman 6 bulan kot
selalunya bila Mama ambik memang badan rasa sedap
rasa panas tapi sedap

tapi malam tadi pas Mama ambik tablet tuh
waahh.. rasa mcm nak bukak semua baju..haha..
panas la pulak..
iman yang nyusu Mama pun gelisah
agaknya panas kot..

mungkin Mama rasa camtu sebab
dulu badan Mama masih belum fully recovered
so bila makan jamu mesti la rasa sedap
tak terasa panas sangat sebab badan pun sejuk

sekarang Mama 'mungkin' dah fully recovered
daripada luka2 bersalin
so bila makan tablet tu terasa sangat la panasnya..

tapi Mama suka jerk..
sebab Mama rasa sesuai dengan badan Mama..

selain tablet tu
dulu Mama ada jugak ambik fully set untuk confine mom
masa berpantang dulu

disebabkan tablet prawan ni best
Mama beli lagi dan teruskan makan
walaupun dah habis pantang..

insya-Allah malam ni nak makan lagi
nanti Mama update cerita ni lagi...

Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥