♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Friday, July 2, 2010

Tag 23


Tag ini daripada marsha

Syarat2 TAG ni....
a) Copy gambar di atas
ok, done
b) Tulis 23 fakta rawak wak wak (rendom dem dom) tentang diri awak ( tak kisah ler bende tu fakta kerr angan angan kerr cita cita kerr imaginasi kerr or wat so ever la...

23 jer? ingatkan 100 tadi.. huhu..
ok, jom layan...

1) anak cikgu manaf & ustazah nazirah
2) isteri mr amin
3) mama little iman
4) ada Honda Odessey - tipu jerk..hehe..
5) ada motor LC
6) orang taiping
7) kawen dengan orang taiping
8) sekolah di taiping, lenggong & semanggol
9) x-student UM
10) bekerja di taiping
11) manja.. kadang2 mengada2..hehe..
12) sensitif & mudah tersentuh 
13) guru yang garang.. tapi murid x takut.. camne tu??
14) perasaan mudah diteka melalui ekspresi wajah
15) mama yang cantik..huhu..
16) sentiasa mahukan yang terbaik buat keluarga
17) suka kenny roger's roaster
18) tak suka lelaki merokok dan pakai seluar pendek
19) tak suka pompuan gediks
20) love farmville.. medan mencari ketenangan..
21) love blogging...
22) suka jalan2 cuti2 malaysia
23) suka shopping baju iman

erk..23 dah ker?..
ok..dah habis..

Mama panjangkan pula kepada semua readers Mama...
macam la ramai sangat readers haih...

Yang Ini Pun Best



0 comments:

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥