♥ PLEASE READ THIS DISCLAIMER BEFORE READING ♥

This blog is MY PERSONAL BLOG based from my personal life, experience and opinions. If you do not like on what i wrote or else, you are free to leave this blog.

Please don't just simply copy my writing without permission. Do respect my freedom.

Recent Posts

Monday, July 26, 2010

Tanda Kebesaran Allah

Salam sejahtera...

arini Mama curi masa sket wat blogwalking
menghebahkan tentang giveaway Mama
dan juga mempromosikan kedai kecil Mama

terjumpe entri daripada blog INI
subhanallah..tanda kebesaran Allah..

sebenarnya takut jugak nak try memula
sebab Mama selalu terkena dah
punya la tengok kat titik2 tuh..
last2 kuar gambar hantu dengan jeritan menyeramkan

tapi kali ni tak yer...
dijamin ini takkan naik gambar hantu..
oleh sebab itu Mama nak share dengan rakan2 Mama nie
jom la try..

cuba tengok kat 3 titik di tengah tu selama 10 saat
then tengok kat dinding kosong pulak
anda akan nampak kalimah Allah pada dinding tuh
ni la tanda kebesaran ciptaan Allah
banyak lagi rahsia-Nya yang belum kita jumpa...




Yang Ini Pun Best



1 comments:

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said... [Reply to comment]

morning..! cik aida in this blog... heve a nice day to you..!

Post a Comment

♥ My Disclaimer ♥

Ini adalah blog peribadi. Segala isi kandungan dalam blog ini berkisar tentang kehidupan peribadi saya bersama keluarga dan teman-teman. Segala isi kandungan dan gambar-gambar dalam blog ini adalah bersifat peribadi. Peniruan, penghasilan semula dalam bentuk-bentuk lain, pemindahanmilik, percetakan semula, disimpan atau digunakan semula adalah dilarang sama sekali. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit kepada mamasayangiman.blogspot.com.

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jeli sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.

Sekian, dimaklumkan.

♥ Add Your Link Here ♥